Menu Close

Itility

Itility maakt bedrijven digitaal. Daarbij zorgen ze dat IT draait als een utility: simpel aan de voorkant, perfect geregeld aan de achterkant. Ze zorgen ervoor dat IT snel, standaard en schaalbaar is en bedrijven slimmer maakt. Daarvoor maken ze gebruik van automatisering en data. 

Ontwerp icon-set

Voor Itility heeft XA design verschillende icons ontworpen. Er zijn icons ontworpen voor de rubrieken: Shape. Deliver. Run., Technology and data meet people, Work together on continuous results, Accelerate your digital strategy en blogs. Deze icons zijn gebruikt voor de website van Itility.

Zie resultaat

Referentie

We hebben de hulp van XA design ingeschakeld bij de release van onze website. Ik heb eerder samengewerkt met XA design en dat schakelde daarom snel en prettig. Hij weet goed door te vragen waardoor zijn ontwerpen voldoen aan de verwachtingen. Hij geeft inzicht in het proces en de benodigde tijd, maar levert ook wat hij beloofd. Tussentijds vraagt hij om feedback om te schetsen vervolgens meer vorm te geven, zodat jij als opdrachtgever aan het einde niet voor verrassingen staat. Kortom een aanrader om mee samen te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Of vragen over de mogelijkheden?