Menu Close

JohnBeerens.com

Over JohnBeerens.com

JohnBeerens.com is de meest complete beautywebshop van Nederland en België. Je vindt hier topmerken als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, Marc Inbane, Moroccanoil, Kerastase, PUPA, Payot, Skeyndor en Waterclouds. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten.

Actie CHI G3 Stijltang

Voor de CHI G3 stijltang is een tijdelijke actie opgezet. Met duidelijke prijsvermelding en productfotografie. Deze actie is op Instagram en Facebook gepubliceerd.

Talavera Split-Ender Pro 2 campagne

Voor de Split-Ender Pro 2 van Talavera hebben we een campagne opgezet met daarin een speciale actie. In de uitingen een duidelijke CTA en de prijs opvallend. Ook enkele USP’s zijn in de banners verwerkt. Deze campagne is uitgevoerd voor; E-mail, Facebook, Website en Instagram.

Redken actie

Actie van Redken, bij aankoop van 2 full size Redken Extreme producten een gratis travel size product.

Lancering nieuw merk O'right

Voor het nieuwe merk O’right, krijg je bij een besteding vanaf €35 euro aan O’right producten een gratis Ice Body Wash cadeau. O’right producten staan voor producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, duurzame verpakkingen en bescherming van de aarde.

Referentie Inez Veringa

Senior Customer Engagement Marketeer bij JohnBeerens.com

XA design heeft ons gedurende 2 maanden uit de brand geholpen, door alle designs te maken voor onze (online) marketing uitingen. Op basis van een beknopte briefing kwam hij met verschillende voorstellen waaruit we konden kiezen. Vervolgens werkte XA design onze keuze uit in alle uitingen. Dit werkt erg fijn en efficiënt! Daarnaast werkt XA design erg snel en mist hij geen enkele deadline. Mijn collega’s en ik zijn zeer enthousiast over zijn werk en werkwijze en wij zouden hem dan ook zeker aanbevelen!