Menu Close

Bex Impact Academy

Mediatrainingen in levensechte studio's

In de Bex*Impact Academy radio-en tv studio’s sta je vol in de spotlights. Beleving is belangrijk als je oefent. Daarom hebben ze in de Bex*Impact Academy de beschikking over een een volledig uitgeruste radiostudio en twee televisiestudio’s. 

Meer info

Twee televisiestudio's

De twee televisiestudio’s zijn compleet met autocue, talkshowsetting en een nieuwsdesk. Hoewel je weet dat het een training is, voelt het levensecht. En dat is precies wat ze willen, want dan ben je optimaal voorbereid op je media-optreden. De televisiestudio’s heten BBC (Bex Broadcast Corporation) en B4. 

Afbeeldingen: fotograaf Stijn Rompa

Logo's Bex Impact Academy

In totaal zijn er zeven logo’s ontwikkeld voor de Bex*Impact Academy, zoals: BNR Radio (Bex News Radio),  BBC TV (Bex Broadcast Corporation), Studio B4, BBC Live!, Bex Stage en BBC News.

Ontwerp wanden voor studio's

XA design heeft voor de verschillende studio’s de wanden ontworpen, hieronder een overzicht.

Bex Impact Academy - BBC News

Hier kunnen opdrachtgevers zich in een zo realistisch mogelijke omgeving voorbereiden op een interview, pitch, presentatie of bijvoorbeeld een lastig gesprek. Bex*communicatie, met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, is al ruim 30 jaar een vaste waarde in de top van communicatiebureaus in Nederland.

Deel dit project

Wil je meer weten over dit project?
Neem contact met ons op.